26 Haziran 2010 Cumartesi

Geri Döndük...



Yoğun iş temposundan dolayı bir türlü vakit ayıramadığımız blogumuza tekrar el attık. Yine yazılarımıza devam edeceğiz. Öncelikle uzun soluklu boşlukta neler olmuş onları özetleyelim:



Turkcell SüperLig'de Bursaspor şampiyon oldu. Bursaspor'u kutluyor, "bizi şampiyon yapmazlar" diyen diğer Anadolu kulüplerine de selam yolluyoruz. Ankaraspor, Denizlispor ve Diyarbakıspor ligden düşerken Kardemir Karabükspor, Bucaspor ve Konyaspor SüperLig'e merhaba dedi.
Bu arada ligde şampiyon 1 taneyken şampiyon olamamış 17 takım vardır. Sadece 1 takım şampiyon olamamış gibi tüm Türkiye'de sevinç gösterileri düzenleyen 17 takım taraftarına da iyi eğlenceler dileriz.


İngiltere'de Chelsea, Almanya'da Bayern Münih duble yaparken İspanya'da Barcelona Ligi, Sevilla da kupayı alırken Fransa'da da Marsilya ligi, P.S.G. de kupayı müzesine ekledi. İtalya'da ise İnter lig, kupa ve şampiyonlar ligini kazanarak dublenin ötesinde triple -böyle bi tabir var mı ki?- yaptı. Uefa Avrupa ligini ise Atletico Madrid kazandı.

Mourinho İnterle bu sezon alınabilecek tüm kupaları alınca soluğu Madrid'de alması kaçınılmaz oldu ve Real Madrid ile 4 yıllık bir anlaşma yaptı.




Vuvuzelalı dünya kupası başladı ve grup maçları sonunda son 16 takım belli oldu. Kupayla ilgili ayrı bir yazı yazıp ayrıntılarına değineceğiz.

Hiç yorum yok: